CREW

Wij zijn Bitterballen Crew en we werken met meerdere partijen samen om de lekkerste BALLEN te maken.

Michiel
gangmaker

Katja
kwaliteitsmaker

Laurina
smaakmaker

Smaken om niet te vergeten

Bijzondere momenten

Soms hoor je een liedje en ga je in gedachten terug naar dat mooie moment. Dat werkt met smaken net zo... dat ene gerecht was zo ontzettend lekker op die fijne vakantie. Lekkere gerechten, hapjes of een lekker drankje horen bij bijzondere momenten. 

Bij bijzondere momenten horen bijzondere smaken!

Wij geloven erin dat het maken van mooie herinneringen één van de belangrijkste dingen is in ons leven. Samen met vrienden, geliefden en andere toffe mensen. Bij het vieren van kleine momenten of juist heel grote evenementen, hoort een smaak die je niet vergeet. Dat is de reden waarom wij bijzondere, exceptionele smaken bitterballen maken. Smaken passend bij een event, concept of merk. Smaken waar je je op kan verheugen, die je verrassen en waar je om kan lachen! 

Enjoy!

Hoe een BALletje rolt

Ons bitterballenavontuur begon bij het vieren van een jubileum. De rendangbitterballen op de menukaart konden we niet bestellen, bij een restaurant in Noord Holland. De leverancier leverde ze niet meer. We waren 'intens' teleurgesteld en dus de volgende dag hop aan de slag en onze allereerste BAL was een feit. Een periode van experimenteren volgde. Sinasappel spinazie = geen goede combo, oeps. De eerste mijlpaal was het maken en serveren van drie smaken bitterballen tijdens een ander jubileum: Zomer in je BAL, BALdadig en FestiBAL. Hierboven een foto van familie en vrienden die de eerste batch rollen. Zij noemden zichzelf 'De Bitterballen Crew'. Deze naam hebben daarom gehouden.

En nu ontwikkelen we specifieke BALLEN voor concepten en merken, passend bij het moment.

We werken samen met:

Wil je een bijzondere bitterBAL?

Samen bedenken we een passende smaak!