SnertBAL

SnertWEER -SnertBAL

De regen klettert uit de hemel, de dagen worden korter en een heel stuk kouder. Dan is er niets zo lekker als fijn de warmte op te zoeken. Gezellig met elkaar, met een drankje en een hapje. En die pan snert hoef je helemaal niet te maken, want tadaa... daar is de SnertBAL! Hoppa, happen maar...

Bestel de SnertBAL Proef de SnertBAL

Smaak

Een smeuïge erwtensoep bitterbal. Met knolselderij en Friese droge worst. Je ruikt de groenten al door de korst heen. Lekker knapperig!

Wat zit er in de BAL?

Allergenen SnertBAL: gluten, soja, melk, selderij, mosterd

Voedingswaarde
per 100 (g)
Energie (kJ/kcal)761/181
Vetten8,3 g
 - waarvan verzadigde vetzuren3,5 g
Koolhydraten19,5 g
 - waarvan suikers1,3 g
Eiwitten7,2 g
Zout1,2 g

Bekijk de volledige ingrediëntenlijst.

Hoe maak je de BALLEN klaar?

De SnertBAL is alleen geschikt voor om te frituren. Frituur in vloeibare frituurolie bij 180⁰C. Niet te veel tegelijk; wij adviseren maximaal 3 bitterballen per liter frituurolie. Laat de bitterbal 1 minuut rusten na frituren. Bereidingstijd van een ontdooide bitterbal is 2 tot 3 minuten en van een bevroren bitterbal 4 tot 5 minuten. Frituur de bitterballen nooit langer dan de aanbevolen tijden.

Hoe bewaar je de BAL het beste?

De bitterballen zijn 12 maanden houdbaar in de vriezer -18°C. Na ontdooien kunnen de bitterballen niet meer opnieuw ingevroren worden. Na ontdooien zijn de bitterballen nog 2 dagen gekoeld houdbaar bij 2 - 4°C.